Boka Stockholms billigaste taxi | TaxibokarenTaxibokaren har billigast taxipris i Stockholm

Boka billig taxi med taxibokaren
 

Sök

Mata in din planerade resa. Obs! att vi idag endast finns i Stockholm.

Billigaste taxi

Boka

Boka den taxi som passar dig bäst

Din taxi!

Nu är taxin på väg.


Om Taxibokaren

Taxibokaren.se är ett bolag som funnits sedan 2012 och ligger i framkanten när det gäller jämförelser av taxibolag baserat på pris och städer. Vi vill ge den totala helhetsbilden av den svenska taximarknaden så att du hittar rätt bolag oavsett vart du befinner dig. Genom att jämföra via våra parametrar ska du som kund alltid hitta exakt det valet som är rätt för just dig.

Vi på Taxibokaren har vårat säte i Stockholm men genom noga research så har vi sammanställt en rättvis bild av hela Sveriges taxibransch. Taxibranschen omsätter över 4 miljarder svenska kronor per år så som kund tycker vi att du kan ha krav på att finna rätt kvalitet och service. Vi hoppas att våra jämförelser och sammanställningar ska komma er till god nytta.

Organisationsnummer: 969768-2103

taxibokaren_bil
Boka taxi med Taxibokaren

Taxibolag

Boka din taxi med Taxibokaren.se. Taxibokaren ger dig ett urval av taxibilar som samarbetar med vår sajt. Taxibokaren är inget eget taxibolag utan en bokningstjänst eller marknadsplattform där du kan jämföra Taxibokarens pris med alla taxibolag och boka den som passar dig bäst. Taxibokaren.se har bara fastpriser och det pris som står är det som du kommer få betala. Skulle det bli några som helst problem så betalar vi givetvis mellanskillnaden.

Att förbeställa taxi via Taxibokaren.se är inge som helst problem. Klicka på fliken boka vid ett senare tillfälle och fyll i dina uppgifter. För oss är våra kunder jätteviktiga och uppskattar verkligen om ni skulle bedöma vår tjänst. För oss är ditt omdöme oerhört viktigt. Du kan följa oss på sociala medier såsom Instagram eller Facebook för att ta del av kampanjer eller erbjudanden.

Glöm inte att prenumerera på vårt Nyhetsbrev för att ta del av information. Inom kort kommer vi presentera några härliga samarbeten som kommer att ge förmåner för dig som kund.

Stockholm

Annnonser

Vill du annonsera på sidan? eller skulle du vara intresserad av ett samarbete? eller intresserad av jobb? Hör gärna av dig/er då. Vi är alltid på jakt efter bra folk.
filip@taxibokaren.se

Städer

Vårt kontor är i Stockholm