Billigaste taxi till Arlanda | Fast pris – Taxibokaren


Sveriges billigaste taxi till Arlanda

Billgi taxi är vår grejRing och boka Taxi


 

Omdömen

Detta anser våra kunder om Taxibokaren


Taxibokaren omdöme

Billigt

”åkte från lidingö centrum till Arlanda för 380 kr kändes verkligen prsivärt”

Omdömen Taxibokaren

Billigast

Taxibokaren är billigast till Arlanda

Vill du ha erbjudanden? fyll i din mejl nedan


Billigaste taxi till Arlanda 2018

Varför taxibokaren har de billigaste taxipriserna till Arlanda

Taxibokaren grundades 2013 med förhoppningen att kunna förändra taximarknaden i Sverige. Idag är vår plattform lanserad och vi har idag billigaste taxipriset för bokning online. Vår ambition är att få fler personer att åka taxi oftare men till ett lägre pris. Att åka taxi är en bekvämlighet många personer uppskattar och det är inte alltid lätt att hitta det bästa taxibolaget. Vi har samlat de bästa taxibolagen så att du som konsument inte behöver välja själv. Alla våra anslutna förare äger sina egna taxibilar och bolag och Taxibokaren är i många fall deras primära källa till inkomst.

Du som konsument har ett intresse av att ha så låga taxipriser som möjligt men med bästa möjliga service. Taxibokaren finns för just dig! Istället för att du själv ska behöva argumentera om priset så gör vi det åt dig. Taxibokaren är din prisbetjänt. Våra taxipriser är lägst se efter själv i formuläret ovan.

Förr skilje sig priserna väldigt mycket mellan olika taxibolag och framför allt i olika städer. Det kunde skilja sig i pris så mycket som 40 procent från stad till stad se här. här. Detta är ett uråldrigt syn på taxiverksamheten i Sverige och vi på Taxibokaren har samma prissättning oavsett var i landet du befinner dig.

billigaste taxi till arlndaBäst pris till Arlanda är vår grej

Taxibokaren har efter tid satt upp ett nytt mål. Målet 2018 har varit att du som konsument ska kunna boka billigaste taxi till Arlanda. Vi vill ge dig billigaste taxi till Arlanda från Stockholm. Priserna till Arlanda varierar stort mellan olika Taxibolag men vi har det lägsta priset. Åker du från Stockholms central till Arlanda kostar det 365 kr. Det är ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har för skapa en större förståelse för dig som konsument gjort en tabell eller lista över alla våra priser från olika orter runt om i Stockholm.

Extratjänster på taxi mellan Stockholm – Arlanda

Taxibokaren har många affärsresenärer som åker mellan Stockholm – Arlanda eftersom många ska hinna med flyg som går tidigt på morgonen. Vissa av våra bilar har inbyggt wifi ombord och även möjlighet att kunna ladda sin telefon. Vissa bilar har också stöd för laddning av dator men vi rekommenderar att ha ett laddat batteri innan ni reser. På Arlanda finns gott om möjligheter att ladda dina teknikprylar.

Varför ska just du välja Taxibokaren?Det är en enkel fråga. Taxibokaren har allt du efterfrågar. Vi har bra komfort i alla våra bilar, se alla våra bilar nedan. Vi fokuserar på att öka din trygghet genom att samarbeta med taxichaufförer med god servicekänsla. Det kanske enskilt viktigaste av allt. Vi ger dig alltid det billigaste priset. Tidigare har man betalat höga priser med dålig service och komfort. Idag betalar du lägre pris med bättre komfort och bättre service. Du kan jämföra priserna själv på vår sida eller genom Google.


Taxibokarens bilar till ArlandaTaxibokaren har en mängd olika taxibilar och det finns möjlighet för dig att se här . Vissa väljer att åka limousine till Arlanda och Taxibokaren har flera limousineföretag som samarbetspartners. Mercedes, Volvo, Volkswagen, Toyota och Tesla är bland annat bilar som Taxibokaren har anslutna. Att åka komfortabelt är för oss en stor del av taxiupplevelsen så taxibilar av god kvalité är något vi prioriterar.

ArlandaBillgiaste taxi till Arlanda

Med Taixbokarens fastpriser åker du alltid billigast från Stockholm till Arlanda. Nedan finner du en lista på fastpriser från oliker orter i Stockholm.

Taxibokaren (från och till) Fast pris Kvalité
Stockholm C - Arlanda 365 kr
Botkyrka - Arlanda 610 kr
Danderyd - Arlanda 380 kr
Ekerö - Arlanda 580 kr
Haninge -Arlanda 660 kr
Huddinge - Arlanda 580 kr
Järfälla - Arlanda 390 kr
Lidingö - Arlanda 480 kr
Norrtälje - Arlanda 580 kr
Nykvarn - Arlanda 1210 kr
Nynäshamn - Arlanda 1080 kr
Sigtuna - Arlanda 290 kr
Sollentuna - Arlanda 340 kr
Solna - Arlanda 360 kr
Sundbyberg - Arlanda 360 kr
Södertälje - Arlanda 840 kr
Tyresö - Arlanda 600 kr
Täby - Arlanda 360 kr
Upplands väsby - Arlanda 250 kr
Vallentuna - Arlanda 360 kr
Vaxholm - Arlanda 620 kr
Värmdö - Arlanda 680 kr
Österåker - Arlanda 620 kr
Stockholm - Arlanda 365 kr
Annnonser

Vill du annonsera på sidan? eller skulle du vara intresserad av ett samarbete? eller intresserad av jobb? Hör gärna av dig/er då. Vi är alltid på jakt efter bra folk.
filip@taxibokaren.se

Städer

Vårt kontor är i Stockholm